Strandjægervej 8, 2791 Dragør
91991931
myMEDIC@ydemann.dk

Vægttab

Her i klinikken hjælper jeg med vægttab, hvis du opfylder kriterierne og er motiveret for at ændre din livsstil. Jeg har selv ved hjælp af Wegovy og coaching tabt 15kg på 3 måneders behandling. Et vægttab jeg nu har vedligeholdt uden Wegovy i over et år.

Jeg hjælper dig til at gennemføre ændringer i dit liv, så du bliver i stand til at få succes med dine mål. Inden for de sidste år har jeg tabt mig, flyttet til Dragør så min søn kan vokse op i dejlige omgivelser, renoveret hus og have, er blevet far, har ændret på min job situation, har startet klinik og så har jeg løbet min første halvmarathon nogensinde efter vægttabet gjorde det muligt uden smerter fra mit knæ.

Sund fornuft siger at hvis du er overvægtig og taber dig, så opnår du en højere livskvalitet og undgår en masse livsstilssygdomme som fx diabetes, højt blodtryk og gener fra bevægeapparatet. Al forskning tyder på at når du stopper behandlingen, så tager du på igen. Lad mig bare tilføje at det ikke er noget nyt, sådan er det med alle slankekure. Hos mig lærer du at håndtere tiden efter behandlingen og du får redskaber, så du kan undgå at tage på igen. Det er jeg selv et levende bevis på. Spørgsmålet er om du vil ændre dit liv?

Klinikken fraviger ikke fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger og for at komme i betragtning skal du have et BMI >30, eller >27 og have komorbiditet. Klinikken behandler kun personer over 18 år. Hvis du er i behandling for sukkersyge, kan vi ikke hjælpe dig, da Wegovy kan have indflydelse på dit blodsukker og en evt behandling bør foregå hos den læge der behandler din sukkersyge. Wegovy har bivirkninger som du kan læse om på www.medicin.dk

Første konsultation mhp vægttab 995,- incl evt recept

Kontrol (minimum en gang pr måned) 995,- incl evt receptfornyelse og injektion

Mellemliggende Quick follow-up, incl injektion 195,- pr gang