Strandjægervej 8, 2791 Dragør
91991931
myMEDIC@ydemann.dk

Om

Læge i Dragør. Jeg hedder Mogens Ydemann og ejer klinikken myMEDIC ApS, som ligger i forbindelse med min bopæl, hvor jeg bor med min mand, søn og hund. Jeg er speciallæge og stress coach. Jeg har over 12års erfaring fra rejsealarmcentraler, som ledsager der henter patienter hjem, kontaktlæge, supervisor og cheflæge. Desuden har jeg i mange år behandlet især børn på Rigshospitalet, ansat i forsvaret og underviser/ kursusleder på Copenhagen Academy og Medical Education and Simulation. I min klinik er alle velkomne, uanset sexualitet, kønsopfattelse, religion osv. Desuden Du kan se min linkedin profil her: https://www.linkedin.com/in/mogens-ydemann

Vaccination i Dragør. Du kan stort set få alle vaccinationer i klinikken og jeg arbejder på at kunne tilbyde de gratis vacciner i klinikken, på lige fod med regionens tilbud.

Rejsevaccination i Dragør. Nu kan du blive vaccineret inden din udlandsrejse, lokalt i Dragør. Du slipper for at bruge tid på at tage ind til byen og finde dyr parkering. Jeg holder åben lokalt i Dragør på skæve tidspunkter, når det passer dig.

Stressbehandling i Dragør. Som læge og stress coach, tilbyder jeg behandling ud fra metakognitive principper, der fokuserer på at du hurtigt får lindret dine symptomer og kan komme videre i dit liv, uden vi behøver at grave ned i din fortid eller barndom.

Det betyder meget for mig at alle har en god oplevelse og får præcis den behandling de har brug for. Derfor vil du opleve at klinikken ikke har travlt og jeg tilpasser mig dine behov, således at du også kan blive behandlet på skæve tidspunkter, med kort varsel og i weekenden. For mig handler det også om at have det sjovt imens jeg hjælper dig.

PRIVAT SPECIALLÆGEKLINIK betyder at du selv betaler for behandlingen. Du får selvfølgelig en faktura og kan så evt få den refunderet. Fx giver sygesikringen danmark tilskud til de fleste vacciner, hvis du sender fakturaen til dem.

Jeg er ikke praktiserende læge eller psykriater. Derfor henviser jeg venligst til disse, så frem du henvender dig med lidelser, som bør behandles der. Ind imellem oplever jeg patienter, som jeg desværre ikke kan hjælpe. Dette vil jeg tage op med dig hurtigt, så du ikke spilder din tid og penge hos mig.

Jeg hjælper også gerne med patientklager, second opinion, råd og vejledning ifm fejlbehandlinger, fit to fly certifikater, mm. Send en SMS på 91991931, en mail eller ring og hør nærmere.

Jeg håber jeg kan gøre en forskel for dig og med over 12 års erfaring fra rejsealarmcentraler, kan jeg også give dig et godt råd med på rejsen.