Strandjægervej 8, 2791 Dragør
91991931
myMEDIC@ydemann.dk

Om klinikken

Jeg hedder Mogens Ydemann og ejer klinikken, som ligger i forbindelse med min bopæl, hvor jeg bor med min mand, søn og hund. Jeg er speciallæge og stress coach. Jeg har over 12års erfaring fra rejsealarmcentraler, som ledsager der henter patienter hjem, kontaktlæge, supervisor og cheflæge. Desuden har jeg i mange år behandlet især børn på Rigshospitalet, ansat i forsvaret og underviser/ kursusleder på Copenhagen Academy og Medical Education and Simulation. I min klinik er alle velkomne, uanset sexualitet, kønsopfattelse, religion osv. Desuden Du kan se min linkedin profil her: https://www.linkedin.com/in/mogens-ydemann

Det betyder meget for mig at alle har en god oplevelse og får præcis den behandling de har brug for. Derfor vil du opleve at klinikken ikke har travlt og jeg tilpasser mig dine behov, således at du også kan blive behandlet på skæve tidspunkter, med kort varsel og i weekenden. For mig handler det også om at have det sjovt imens jeg hjælper dig.

Jeg går meget ind for at støtte op omkring lokalsamfundet, selv om jeg er tilflytter og ikke har boet her så længe. Tænk over om du virkelig hellere vil spare 100kr på at blive vaccineret af en studerende i en travl klinik i København, hvor du også skal betale for transport og parkering. Her får du personlig betjening og jeg gør det af lyst, fordi jeg synes det er sjovt og har min interesse. Jeg har dog en del udgifter til forsikringer, IT-systemer osv, så jeg håber du har forståelse for prisen. Send en SMS til 919 919 31.

PRIVAT SPECIALLÆGEKLINIK betyder at du selv betaler for behandlingen. Du får selvfølgelig en faktura og kan så evt få den refunderet. Fx giver sygesikringen danmark tilskud til de fleste vacciner.

Jeg er ikke praktiserende læge eller psykriater. Derfor henviser jeg venligst til disse, så frem du henvender dig med lidelser, som bør behandles der. Ind imellem oplever jeg patienter, som jeg desværre ikke kan hjælpe. Dette vil jeg tage op med dig hurtigt, så du ikke spilder din tid og penge hos mig.

Jeg hjælper også gerne med patientklager, second opinion, råd og vejledning ifm fejlbehandlinger, fit to fly certifikater, mm. Send en SMS på 91991931, en mail eller ring og hør nærmere.

Jeg håber jeg kan gøre en forskel for dig og med over 12 års erfaring fra rejsealarmcentraler, kan jeg også give dig et godt råd med på rejsen.